Bankommittén har haft sitt tredje möte där vi bla diskuterade framtida vattenförsörjning och gjorde en översyn av träningsområdet.I samråd med Jörgen bestämdes att tee på hål 2 (korthålsbanan) ska flyttas fram av säkerhetsskäl. Funderingar kring att göra en öv bunker på hål ett( korthålsbanan) och sen klipper vi upp lite mer fairway framför chippinggreen.På stora banan arbetas det ständigt, som nog alla märker. Det finns medel avsatta i budget att rensa dammarna. Fö är det löpande arbeten där vi tillsammans gjort en lista på saker som behöver åtgärdas .Alla medlemmar är välkomna med synpunkter.

Vi har haft första mötet i bankommittén den 27 mars. Tillsammans med Jörgen Kraft (banchef) diskuterade vi hur vi ska jobba. Vi gick igenom en tidigare åtgärdsplan som kommer att uppdateras och presenteras här.Det som ligger närmast i tid är ett arbetet på tvåan där bunkern kommer att höjas och den sura högerkanten grävas ur samtidigt. Hålet kommer att stängas av när detta utförs. Vi i bankommittén vill vara en länk mellan medlemmarna och banpersonalen så om ni har synpunkter/förslag eller andra funderingar kring banan kan ni maila Karin.forshall@hotmail.com Bankommittén skall leva upp till klubbens målsättning att ha ”En bana av högsta kvalitet anpassad för spelare på olika nivåer”.Sidan kommer att fyllas med information löpande under året. Information om banan finns också här

Bankommittén

Bankommittén består av:
Karin Forsblad-Månsson (Ordf)
Niklas Sahlback
Christer Dorell

Kontakt via e-post till Karin.forshall@hotmail.com

EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP

Tel kansli: 0514-120 67
Mail: info@ekarnasgk.se
Öppettider Kansli fr.o.m. 16 maj 2020:
Mån - Fre 09.00-13.00
Lör - Sön 09.00-14.00
info@ekarnasgk.se.

Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 67
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.