Gästinformation

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trivsamma golfklubb. Här finner du en omväxlande och välskött bana med en kvalitet på spelytorna som får många lovord. Klubbens egna medlemmar klassar skötseln bland de bästa i landet! Vi har ett väl utbyggt övningsområde/range där du kan värma upp inför ronden och varför inte ta en titt i vår Proshop där du hittar det senaste senaste inom utrustning och kläder till konkurrenskraftiga priser. Den mysiga restaurangen finns redo för dig både före och efter rundan och på uteplatsen kan du följa spelet på sista hålet.
Vill du stanna över natt bor du bekvämt vid första tee i Nossans Hotell och Vandrarhem. Kommer du med husbil finns också ställplatser.

Gästinformation

hoppa till:  Greenfee  /  Tidbokning  /   Boende  /  Vägbeskrivning

Ordinarie greenfee 2020

OBS! Sänkt greenfee på vardagar!

Vardag Lördag, söndag, helgdag
Senior 350 kr 475 kr
Junior 150 kr 200 kr
Tävling    200 kr

Nyhet 2020! Bo på banan-greenfee

Vid hyra av ställplats eller boende på Nossans Hotell och Vandrarhem (tidigare Ekarnas Golfmotell)
Spel två dagar – 500 kr vardag och/eller helg
Spel en dag – 275 kr vardag, 375 kr helg

Rabatt junior i Västergötland

Fullbetalande junior upp t.o.m. 18 år och med högst 36 i hcp: Fritt spel alla dagar upp till 3 gånger per klubb.

Rabatt MoreGolf-kortet

200 kr rabatt på ordinarie greenfee vid ett tillfälle alla dagar, resterande belopp skall betalas med MoreGolf Master Card.

Golfhäftet

Vi säger nej tack till Golfhäftet men hälsar dig välkommen att spela en mycket välskött bana till låg ordinarie greenfee och med extra rabatt om du bor på banan (se ovan).

Introduktionskort

Introduktionskort utfärdade av SGF, VGF, PGA, GAF, SGA accepteras under förutsättning av detta meddelas senast dagen före spel och att inga andra hinder finns (t.ex. fullbokat, tävling etc). Introduktionskort gäller inte vid tävling.

Golfbilar

Medlem med intyg: 150 kr (säsongskort 3000 kr för den som använder bil fler än 20 gånger)
Medlem utan intyg: 350kr
Gäst med intyg: 250kr
Gäst utan intyg: 400kr

Samarbetsavtal om greenfee 2020

Skaraborgsgolfaren

Fullvärdig senior i Lidköpings GK, Läckö GK, Billingen GK, Vara-Bjertorp GK samt Ekarnas GK kan till sin hemmaklubb betala 995 kr i avgift för att bli Skaraborgsgolfare. Därefter betalar spelaren sedan bara 100 kr i greenfee (gäller även tävling) oavsett dag och tid på de fem klubbarna och hur många gånger som helst per klubb. Skaraborgsgolfare (endast) har också en partävling i Irish greensome på Läckö GK söndag 24 maj.

Onsjö GK, Koberg GK, Torreby GK, Dagsholm GK, Falköpings GK (Nyhet 2020!) och Uddevalla GK (Nyhet 2020!)

Fullvärdig senior i Onsjö GK, Koberg GK, Torreby GK, Dagsholm GK, Falköpings GK och Uddevalla GK betalar 250 kr i greenfee vardagar, 325 kr helgdagar, 150 kr i tävlingsgreenfee. Ekarnas fullvärdiga seniormedlemmar har motsvarande rabatt på dessa klubbar.

Hörlycke GK

Fullvärdig senior i Hörlycke GK betalar 250 kr i greenfee vardagar, 325 kr helgdagar, 100 kr i tävlingsgreenfee. Ekarnas fullvärdiga seniormedlemmar betalar 100 kr alla dagar i veckan på Hörlycke och gäller 2×9 hål.

Förtydligande om ”fullvärdig senior”:
Med fullvärdig senior avses medlem, som efter erlagd årsavgift får spela obegränsat på hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan form av begränsning som t.ex. distansmedlemskap, vardagsmedlemskap, veteranmedlemskap, greenfeemedlemskap, nybörjarmedlemskap, flexmedlemskap, introduktionsmedlemskap eller annan medlemsform som innehåller någon form av begränsning i pengar, ålder, avstånd eller liknande.
Undantag är äkta makar/sambos med familjemedlemskap.

Rabatter enligt ovan avser endast individuell bokning, gruppbesök hanteras med offertförfrågan.

Tidbokning

Hoppa till:   Greenfee  /  Tidbokning  /  Boende  /  Vägbeskrivning

Ordinarie tidbokningsregler

• Tidbokning alla dagar kl 06.00-20.00. Alla starttider är bokningsbara (inga skuggade tider). Övrig tid gäller mekanisk bollränna utanför klubbhuset.
  • Medlemmar och gäster kan boka 60 dagar före speldagen, med undantag för lördag, söndag och helgdag mellan kl 09:00-11:00, där gäster kan boka tidigast 2 dagar innan. Varje spelare är begränsad till att ha max fyra samtidiga bokningar i systemet.
  • Bokning sker i första hand via tillgängliga digitala kanaler, annars via telefon 0514-120 67, mail info@ekarnasgk.se eller i receptionen.
  • Vid bokning av starttid skall Golf-ID på samtliga spelare i bollen uppges. Detta gäller både vid bokning via telefon och digitalt
  • Klubben förbehåller sig rätten att justera bokade tider +/- 30 minuter i syfte att få bättre flyt på banan med t ex enbart fyrbollar.
  • Bokad starttid skall bekräftas senast 15 minuter före start i receptionen. Eventuella återbud skall meddelas till receptionen i god tid.

Tidbokning – WIDGET

Boende

hoppa till:   Greenfee  /  Tidbokning  /  Boende  /  Vägbeskrivning

Välkommen att bo på banan!

Välkommen att bo på Nossans Hotell & Vandrarhem! Det är beläget alldeles intill parkering och första tee vid golfbanan. Läs mer om Nossans Hotell & Vandrarhem här.

Vi erbjuder också ställplatser för husbil&husvagn med attraktiv bo på banan-greenfee och tillgång till vandrarhemmets faciliteter.

Vägbeskrivning

hoppa till:    Greenfee  /  Tidbokning  / Boende  /  Vägbeskrivning

Öppettider Kansli fr.o.m. 16 maj 2020:
Mån - Fre 09.00-13.00
Lör - Sön 09.00-14.00