Anneli Hägg efter hole in one på Ekarnas hål 18.

Det är med stor tillförsikt styrelsen kan meddela att Anneli Hägg har anställts om klubbchef i Ekarna. I hård konkurrens med flera kvalificerade sökanden stod Anneli till slut ut som det självklara valet. Anneli är medlem i klubben sedan ett antal år och känner väl till både vad klubben gör bra och var det finns förbättringspotential.

Anneli har en bred erfarenhet inom idrotten, både som aktiv, ledare och förtroendevald där ungdomsrekrytering och sponsorbearbetning har varit ingredienser. Anneli är idag rektor på grundsärskolan i Uddevalla men brinner så för golfen och för att jobba inom idrotten att hon väljer Ekarnas GK som ny arbetsgivare.

– Jag ser mycket fram emot att få börja arbeta och att vi alla tillsammans ska göra Ekarnas GK till golfklubben nummer 1, där det är en förmån att vara medlem och där servicen är den högsta, hälsar Anneli.

Anneli börjar som klubbchef 1 mars 2018. Som en övergångslösning, tills klubbchefen finns på plats, kommer klubbordföranden Bosse Ödlund att vara tillförordnad klubbchef en del av december, hela januari och februari och en del av mars. Under den tiden begär han hos styrelsen sitt entledigande som ordförande, eftersom en anställd inte får ingå i styrelsen.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.