hostarsm_2016

50 medlemmar deltog i årsmötet.

tombo

Avgående styrelseledamoten Thomas Ottosson till vänster avtackades med tavla och blommor av ordförande Bo Ödlund.

lotta_2016

Lotta Andersson tackade för priset som Årets Tävlingsgolfare.

Det var nästan fullsatt salong med 50 medlemmar närvarande när höstårsmötet 2016 genomfördes i Golfmotellet. Mötet inleddes med ordförandens information om läget i klubben. Bland annat fick man veta att ett kvalitetsarbete har inletts där man har börjat med en enkät till en tredjedel av medlemmarna om ”allt och inget” i klubben. Av enkäten får man fram ”ambassadörspoäng” och den här gången blev det 66, en mycket hög siffra där medel i landet är 49. Det innebär att många av de tillfrågade är mycket nöjda med klubben och gärna rekommenderar den till andra. Ändå påpekades det att det också fanns detaljer med lägre betyg och som man får jobba vidare med att förbättra.

Styrelsen omvaldes så när som på Thomas Ottosson som avtackades efter fint arbete flera år. Eva Siljevall  efterträdde Yvonne Dahl som ordförande i damkommittén.

Årsavgifterna fastställdes och höjdes med 100 kr, vilket motsvarar förväntade, icke påverkbara, kostnadsökningar.

Som avslutning hölls prisutdelning för Årets Tävlingsgolfare där Lotta Andersson försvarade titeln och vann klart på 19,5 poäng före Karin Forsblad-Månsson på 12,5 och Tiina Högberg på 10,5. Noterbart och kul med tre damer i topp på denna säsongstävling där man får poäng för topp 3-placeringar under året.

Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60