Per Ljunggren och Mikael Berggren, etta och tvåa i ”Sista Chansen”.

Per Ljunggren bemästrade det vattensjuka underlaget bäst när herrsektionen avslutade säsongen med ”Sista Chansen”. Tre prydliga birdies i scorekortet och 68 slag netto (75 brutto) innebar seger i A-klassen ett slag före Mikael Berggren på 69 slag. B-klassen vanns av Tony Josefsson på 69 slag före Erik Andersson, 70 slag. Priser delades ut för hela säsongens måndagstävlingar samt matchcupen ”Dubbeleken” som vanns av Erik och Oskar Andersson och Eclectic-tävlingen som vanns av Lars-Ove Lorentsson.

Damsektionen har också haft säsongsavslutning, läs mer här

Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60