Engagerade banarbetare bjöd spelarna på en golfbana i toppskick när singeltävlingen Axima-slaget avgjordes på Ekarna. Greenerna var dessutom nära nog i tourklass, riktigt snabba och med en del tuffa flaggplaceringar. Många spelare rapporterade om bekymmer där normalt bra puttar till och med rullade av greenerna och bara några få lyckades gå på sitt handicap eller bättre.

Robin Hedström, Ekarna vann A-klassen på 68 slag före klubbkamraten Christoffer Sahlin med 69 och Fredrik Junttila, Onsjö trea på 71 slag. Det var jämnt bakom Fredrik och han tog tredjeplatsen mycket tack vare sitt hole in one på hål 14.

B-klassen hade enbart hemmaspelare på leaderboard. Per-Gunnar Andersson och Håkan Ekholm hade båda 69 slag och Per-Gunnar vann genom lägre spelhandicap. Trea blev Kristina Domeij på 70 slag.

C-klassen vanns av Peter Eriksson, Falköping, 67 slag. Mattias Svensson och Jonas Eriksson, båda Ekarna, hade båda 68 slag där Mattias knep andraplatsen genom lägre spelhandicap.

Segertrion, A-klass Robin Hedström, B-klass Per-Gunnar Andersson, C-klass Peter Eriksson.

Sponsorn Axima visade upp traktorer, åkgräsklippare och fyrhjulingar under dagen.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.