Tiina Högberg, lycklig vinnare av Mästarmötet.

Tiina Högberg höll nerverna bäst i styr när årets Mästarmöte avgjordes. Över de 11 hålen i Shoot out spelade hon strålande och höll sig undan från att hamna i trubbel, vilket gav henne segern på det 11:e hålet. Hon hade i slutet att tampas med Anton Almén. Han träffade 11:ans green, men långt från hål och treputtade till en bogey. Tiina var kort green på utslaget, chippade upp sig förbi hålet, slog försiktigt nedförsputten strax förbi hål och sänkte sedan också till en bogey. Eftersom hon hade slag här så vann hon på nettopar.

Mästarmötet började med en vanlig 18 håls slagspelstävling i tre klasser. A- och B-klass för de som vunnit en tävling under året samt en Öppen klass för icke vinnare. Resultat finns på Min Golf.

De fem bästa i A- och B-klass samt den bäste i Öppna klassen gick vidare till Shoot out, där alltså spelaren med sämst nettoresultat på respektive hål fick kliva av.

I den här ordningen (med orsaken) fick spelarna kliva av i Shoot out:

Hål 1 Micael Johansson (fick inte till slagen), hål 2 Eva Ulfhager Ödlund (bunkertrubbel), hål 3 Hans Karlsson (ospelbar boll + out), hål 4 Lars-Ove Lorentsson (förlorad boll + vattenbesök), hål 5 Oscar Andersson (vattenbesök), hål 6 Karin Forsblad-Månsson (förlorade särskiljning med långa puttar), hål 7 Lotta Andersson (out) hål 8 Morgan Ask (förlorade särskiljning med långa puttar), hål 9 Dick Nilsson (spelade bra hela tiden, men här lyckades de andra bättre), hål 10 Anton Almén och Tiina Högberg delade och fortsatte till hål 11, Anton gjorde nettofyra, Tiina gjorde nettotrea.

pallen

Tiina Högberg i mitten vann Mästarmötet före tvåan Anton Almén till vänster och trean Dick Nilsson till höger.

LO

Lars-Ove Lorentsson i stilstudie på första tee under Shoot out.

Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60