Lotta Fritzell, bördig från Grästorp, är medlem i både Ekarnas GK och Öijareds GK. På tävlingsveckan brukar hon och ett gäng på 10-12 personer komma till Ekarnas avslutningstävlingar i Tävlingsveckan. Den här gången stod Lotta också som värd för fredagens tävling med insamling till ett projekt i Kenya som hon och hennes barn har jobbat för. Tävlingen inbringande ca 17 000 kr från deltagarna.

Greensome-tävlingen vanns av Lottas brorson Erik Fritzell, Öijared i par med Viktor Svedberg, Hills, tvåa kompisarna Jonathan Erhardtsen&Marcus Dahlberg, Öijared och trea Lidköpingsparet Lena Larsson&Peter Börje, samtliga tre lag på 63 slag men där handicap avgjorde placeringarna.

Tilläggstävlingar: Närmast på hål 18, Niclas Bengtsson 1.67 m, gissa längden på egen driver på hål 10 Kasper Hammarstrand 3 m avvikelse, närmast varandra på green Simon Ljunggren/Emil Gustafsson.

Kvällen avslutades med god mat och trevlig musik.

Segrarna Erik Fritzell och Viktor Svedberg

Lotta Fritzell i mitten tillsammans med sina barn.

Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60