Lotta Andersson omgiven av Agneta Johansson och Niklas Sahlback.

För fjärde året i följd blev Lotta Andersson Årets tävlingsgolfare, säsongstävlingen där man samlar poäng på topp tre-placeringar i klubbens tävlingar. Därmed fick hon ta med sig den ståtliga pokalen hem igen och får husera den ytterligare ett år. Agneta Johansson kom tvåa och Niklas Sahlback trea.

Prisutdelningen skedde i samband med klubbens höstårsmöte. Klubben har även i år ökat antalet medlemmar och den ekonomiska prognosen tyder på ett balanserat resultat. Antalet bokade ronder på banan har ökat både bland medlemmar och greenfee-gäster. Medlemsökningen och ny organisation har medfört en vitalisering av klubbarbetet och många både små och stora nyheter införs under nästa år. Ett exempel är uppgradering av svingstudion med ny simulator för vinterspel mot filmduk, ett annat är införandet av hektometersystemet med siffertees istället för färgade klot.

– Vi har ett härligt go i klubben, vilket också visar sig genom många nya personer i de olika kommittéerna, säger ordförande Bosse Ödlund som omvaldes på ytterligare ett år.

Nya årsavgifter 2019 finns här

Ledamöter i kommittéer finns här

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.