Lotta Andersson blev Årets tävlingsgolfare 2017.

Vid Ekarnas höstårsmöte konstaterades att klubben för första gången på 12 år har stoppat medlemstappet och faktiskt ökat med 18 medlemmar. Drygt 50 nybörjare har registrerats och ekonomin är i hyfsad kontroll även om prognosen tyder på ett mindre underskott.

Ett fyllnadsval gjordes i styrelsen efter Frieda Shepherd som bett att få avstå. Hennes plats tas av Liselotte Egerzon. Därmed består styrelsen av ordf Bo Ödlund, ledamöter Linda Kraft, Liselotte Egerzon, Ruben Carlsson, Håkan Larsson, Jan-Erik Fransson och Urban Andersson med Tommy Gidstedt och Lena Karlsson som suppleanter.

Årsmötet godkände styrelsens förslag till medlemsformer men gav styrelsen i uppdrag att utreda och eventuellt införa plusmedlemskap. Årsavgifterna höjdes utan debatt med 300 kr för vuxna medlemmar och budget för 2018 antogs.

Lotta Andersson tog sin tredje inteckning i den fina vandringspokalen genom att bli Årets Tävlingsgolfare även 2017. Hon fick därmed ta med pokalen hem igen, men dessutom förärades hon ett Golfa Runt Vänern-kort med 5 greenfee.

Erik Andersson blev tvåa och fick 3 GRV-greenfee och Morgan Ask fick som trea en kartong golfbollar.

Utlottningsvinster för Golfa Runt Vänerns medlemstävling delades ut till Margaretha Högström och Marie Gustavsson.

 

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.