A-klassvinnaren Lotta Andersson (utan spelpartnern Sara Beche, som tvingades åka hem) och B-klassvinnarna Lennart och Ingbritt Andersson.

A-klassvinnaren Lotta Andersson (utan spelpartnern Sara Beche, som tvingades åka hem) och B-klassvinnarna Lennart och Ingbritt Andersson.

Flera spelare från Lidköping och andra klubbar deltog i den populära Räkgolfen. Lidköpingsspelarna höll sig framme  på förstaplatsen i både A- och B-klass.

A-klassen vanns av Sara Beche, Lidköping, som spelade tillsammans med formstarka Lotta Andersson, Ekarna. De gick runt på 60 slag. Samma resultat hade Ekarnaspelarna Niclas Sahlback (alltid formstark!) och Johan Holmberg, som blev tvåa på grund av högre spelhandicap.

B-klassen vanns av Ingbritt och Lennart Andersson, Lidköping på fina 59 slag, två slag före hemmaspelarna Johanna Ottosson och Niclas Andersson.

Övriga resultat på Min Golf.

Det kan nämnas att flera av gästspelarna var närmast lyriska över banans fina kondition.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.