Ekarnas GK har engagerat Johan Klubb, Vänersborg, som ny Pro på entreprenad. Johan har 30 års erfarenhet som PGA-instruktör och har bland annat jobbat som Pro på Skaftö, Ringenäs och senast Hörlycke, där han också fortsätter med ett visst ungdomsengagemang. Johan har fortfarande hyfsad ordning på spakarna ute på banan med ett handicap nära 0, så Ekarnas H50 får en fin förstärkning.

Johan kommer att ta över shopen och befintligt lager den 1 mars 2018. Rangen kommer som tidigare att drivas av klubben.

Tidigare har Anneli Hägg, Trollhättan, anställts som ny klubbchef. Därmed är två viktiga pusselbitar på plats i klubbens nya organisation. Återstår att komplettera med två säsongsanställda receptionister. Banan drivs som tidigare, med den skillnaden att greenkeeper nu får klubbchefen som närmaste chef istället för styrelsen.

– Vi är mycket nöjda med båda rekryteringarna och hoppas att vi med den nya organisationen skall fortsätta att utvecklas på ett positivt sätt, säger Bosse Ödlund i Ekarna. Bosse är tillfälligt entledigad från ordförandeskapet för att vara anställd som tillförordnad klubbchef tills Anneli börjar den 1 mars.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.