A-klassvinnarna Bosse och Eva Ödlund med B-klassvinnarna Andreas och Markus Gunnarsson.

A-klassvinnarna Bosse och Eva Ödlund med B-klassvinnarna Andreas och Markus Gunnarsson.

Säsongens sista tävling genomfördes på en bana i mycket gott skick och som börjat bli klädd i härlig höstskrud. Det var rejält dimmigt den första timmen men frampå dagen tittade också solen fram. 39 par ställde upp till start.

I A-klassen fick Eva Ulfhager Ödlund och Bosse Ödlund äntligen till det och tog segern på 65,4 slag, endast 0,8 före Lotta Anderson/Karin Forsblad-Månsson och 1,0 före far och son Thomas och Anton Johansson. Små marginaler alltså. Segerreceptet var stabilt spel kryddat med bra puttning och några birdies.

I B-klassen var det också jämnt om segern. Andreas och Markus Gunnarsson vann på 62,2 slag, Boris Wideklev och Hans Hultén blev tvåa på 62,6 och Karin och Anders Karlsson, Koberg, trea på 67,6.

Att det blir decimaler i resultatet beror på att hcp i greensome reduceras med en procentsats, där spelaren med lägst hcp får behålla 60% av sitt spelhcp, spelaren med högre hcp får behålla 40%.

Tommy Charlez tog sig ut på banan utan klubbor, men med kameran i högsta hugg. Här följer ett axplock:

hostchipbergrputtputtningniklpont

 

 

 

 

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.