De flesta av pristagarna på KM i parspel

De flesta av pristagarna på KM i parspel

Robin Nyberg har varit het hela hösten. Han vann KM singel både på Ekarna och Vårgårda. Och nu slog han till med att också bli klubbmästare i parspel (fyrboll) tillsammans med Oscar Andersson. Robin själv gick på 68 slag med 4 birdies och en eagle i scorekortet. Någon bogey blev det men då säkrade Oscar elegant par och vinnarresultatet blev 65 slag, och detta alltså brutto.

Tvåa, tre slag efter slutade Margaretha Högström&Peter Svensson på fina 68 slag. Peter spelade normalt bra med några birdies men Margaretha agerade rena par-maskinen plus en birdie. Trea blev Peter Berthou&Seth Carlsson på 69 slag. Delad fjärdeplats på 71 slag tog Tommy Enström&Thomas Frendberg och Peter Wedner&Niklas Andersson, dock fick Enström&Frendberg fjärdepriset p.g.a. bäst sista nio hålen.

För att stimulera intresset att delta i KM (som egentligen är en bruttotävling) fanns också nettopriser. Nettovinnare blev paret Högström&Svensson på 59 slag och de är därmed också kvalificerade till Mästarmötet. Dock fick de inget pris för nettovinsten, eftersom de redan kammat hem andrapriset brutto. Bästa nettopris gick istället till Marie-Louise&Lars-Ove Lorentsson, också på 59 slag (formstarka Marie-Louise fortsatte sedan av bara farten att vinna en damtävling på Billingens GK på söndagen!). Därutöver gick stimulanspriserna netto dam/dam till av Eva Siljevall&Gabrielle Bengtsdotter, bästa netto herr/dam Kerstin&Karl-Gunnar Larsson och bästa netto herr/herr Göran Lundgren&Håkan Ekholm.

Hela 28 par ställde upp och gjorde KM i Parspel till en jättekul tillställning!

Klubbmästarna i parspel, Oscar Andersson och Robin Nyberg.

Klubbmästarna i parspel, Oscar Andersson och Robin Nyberg.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.