pristagareEkGK

Glada pristagare i singeltävlingen PR Husbilar.

Klubben tog ett nytt ”dubbelgrepp” för att stimulera intresset på singeltävlingar. Istället för fasta gränser för de olika klasserna delades startfältet upp i tre lika delar till PR Husbilar. Den tredjedel med lägst handicap blev A-klass, nästa tredjedel blev B-klass och tredje tredjedelen blev C-klass. Dessutom erbjöds subventionerad lunch.

Det blev också nästan 70 startande och en väldigt lyckad tävling som också gynnades av precis lagom härligt golfväder. Klubben kommer nu att överväga att ha den ”flytande” klassindelningen på alla singeltävlingar.

Lyckligast av alla, trots några hål som sumpade själva golftävlingen, var kanske ordföranden Bosse Ödlund. Han vann nämligen utlottningen bland alla startande och kan se fram mot en gratis husbilsweekend i höst.

Närmast hål på 9:an vanns av Erik Grahn, Koberg och på 18 av Håkan Larsson. Samme Håkan hade också längsta drive från gul på hål 5 och från röd drev Charlotte Nilsson bollen längst. Lotta Andersson knep poängpriset på de sista 5 hålen.

Vinnare A-klass blev Seth Carlsson, B-klass Sune Karlsson och C-klass Irene Ask. Övriga resultat på golf.se.

Bosse Ödlund med presentchecken på gratis husbilsweekend.

Bosse Ödlund med presentchecken på gratis husbilsweekend.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.