61 golfspelande damer från både Ekarna och andra klubbar kom till start i den nya damtävlingen Ekarnas Damsving. Premiärtävlingen blev mycket lyckad, om än i hetaste laget när termometern visade på 30 grader och vindmätaren på noll.

Det är Ekarnas damkommitté som har skapat en tävling för enbart damer och med ett upplägg där sponsorer får en utställningsplats men får i gengäld skänka priser till prisbordet. Sponsorerna var mycket nöjda med upplägget och fick informerat och sålt en hel del av sitt utvalda sortiment.

Hemmaspelaren Ewa Arnell hade toppat formen bäst i A-klassen med överlägsen seger på 65 slag netto. Närmast var Camilla Melcker, Falköping, och Liselotte Egerzon, Ekarna, båda på 70 slag men Camilla tvåa på ett slag lägre spelhandicap.

B-klassen vanns av Cecilia Åqvist Särg, Onsjö, på 68 slag följd av hemmaspelarna Agneta Johansson 69 och Anita Gustafson 70.

Ewa Arnell tar emot förstapriset i A-klassen av Ekarnas ordförande Bosse Ödlund.

Puttning på green 18

Kontroll av scorekorten efter avslutad runda.

Kommersen var i full gång efter avslutad runda.

Många var intresserade av Bittan Krons silversmide.

Tygkassar i olika mönster tilltalade många.

I väntan på prisutdelning.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.