staddagDet blev en fantastisk uppslutning till vårens första städdag! Hela 72 personer ställde upp och gjorde banan fin genom lövkrattning, kantgrävning och annat. Även omklädningsrummen fick sig en målnings- och städningsomgång.

– Själv har jag åkt på influensa men kunde inte låta bli att ändå åka iväg till klubben en stund. Och så ser jag massor av arbetande människor, dubbelt så många som det brukar vara annars. Jag är rörd och tacksam för detta fina engagemang, säger ordföranden Bosse Ödlund.

Det lär vara så att Torbjörn Waltersson, Ingemar Bengtsson samt Iréne och Siwert Ask har varit med på varenda städdag genom klubbens alla år sedan 1970. Fantastiskt det också!
Efter avslutad städning öppnade banan med sommargreener. Först ut på tee sågs bland annat Göran Lundgren och Kent Fredriksson.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.