Uthyrning av motelldriften från och med årsskiftet bekräftas av Bosse Ödlund och Anette Hägg genom ett handslag.

Klubbmedlemmen Anette Hägg kommer att hyra motellbyggnaden för verksamhet i egen regi från och med kommande årsskifte och i första hand tre år framåt.

– Vi orkar inte arbeta så mycket med marknadsföring och trivsel som vore önskvärt, säger Ekarnas ordförande Bosse Ödlund. Ibland kan det hända att gästen bara har fått en kod till ytterdörren och nyckeln till rummet sitter i rumsdörren. Betalning kanske sker via faktura eller swish och gästen har inte sett en människa under sin vistelse. Då motellet är obemannat är det även svårt få stopp på ”springnotor”. Anette som skall leva på att driva motellet kommer förstås att lägga ned mycket mer arbete och energi för att få gästerna att trivas.

– Jag ser fram emot att driva motellet och tackar för förtroendet. Nya tider är spännande tider, säger Anette Hägg.

– Vi önskar Anette lycka till med motelldriften, det här kan bli hur bra som helst, säger Bosse. Det handlar om en offensiv satsning som skall gynna klubben med fler greenfee-gäster och därmed också också restaurang och Pro.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.