Vilken golfdag det blev för Christina Svensdotter! Från Mästarmötets grundomgång kvalade hon in till Shootout och väl där gick hon hela tiden vidare och stod till slut som segrare efter ännu en säker putt från halvdistans (2,5 – 3 m). Det krävdes två särspelshål innan Tommy Enström fick se sig besegrad. Trea blev Ulf Ojala, fyra Boris Wideklev och femma Roberth Söderqvist.
Christinas prestation är anmärkningsvärt bra med tanke på att Shootout spelades brutto, och hon har högre handicap än åtta av de elva finalisterna.
Mästarmötet är en tävling i A- och B-klass för de medlemmar som vunnit en tävling under säsongen plus en öppen klass för de som inte har vunnit. Först spelas en grundomgång med 18 håls slagspel netto. De fem bästa i A-klass och de fem bästa i B-klass, samt den bäste i öppen klass, går vidare  till Shootout. Här spelas brutto och alla elva spelare spelar samtidigt det första hålet. Den som lyckas sämst får kliva av och så fortsätter man hål för hål tills bara en segrare blir kvar. Och det blev alltså Christina, grattis!

Tommy Enström och Christina Svensdotter.

Puttning på hål två.

Resultattavlan efter kvalomgången.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.