Pro Johan Klubb rättar till klubbvinkeln när Bittan Kron tränar puttning.

Bittan Kron jobbar i sommar på Ekarnas kansli. Hon spelar också golf, tog grönt kort 2012. Men det har inte blivit särskilt mycket golfspel genom åren och hon har precis officiellt handicap med 35,8.

Just i år, 2018, tycker hon att hon börjar få tid till golfspel igen. Hon har gjort en handfull föranmälda sällskapsronder, men det blir ingen sänkning utan 35,8 står kvar.

Men nu har hon gett sig sjutton på att det ska hända något. Hon skall börja träna under sakkunnig ledning och kommer att ta lektioner av pro Johan Klubb.

– Jag vill inte komma hem från varje runda och känna mig nedslagen. Och så vill jag se vilket resultat proffshjälp kan ge, säger Bittan.

Hon har ingen direkt uttalad målsättning utan vill kunna känna sig lite säkrare på slagen och därmed också komma ner i handicap.

Som ett sätt att stimulera Dig medlem att också träna och ta lektioner kommer vi att få följa Bittans utveckling under hösten. Då och då via nyhetsbrev, men regelbundet på Facebook-sidan ”Ekarnas Golfklubb”.

– Vill hon bara lägga ned lite tid på träning kommer det garanterat att ge resultat. Andra som vill förbättra sitt spel kanske inte satsar lika ambitiöst som Bittan, men många gånger kan någon eller några enstaka lektioner räcka för att till exempel rätta till en slice eller för att bli säkrare på bunkerslag.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.