Av de elva spelarna som fick delta i shoot out på Ekarnas mästarmöte stod till slut damklubbmästarinnan Lotta Andersson och herrklubbmästaren Peter Svensson mot varandra på hål 9. Efter ett perfekt utslag tog Lotta segern. Trea Hugo Nyberg, fyra Siwert Ask och femma Anneli Hägg.
Spelet var av mycket hög klass hela vägen, på hål 4 som exempel gjorde de sju återstående spelarna sex par och en birdie , så ett tufft särspel på sex spelare väntade där.

De elva som kvalade in till shoot out från A, B och öppen klass var fr.v. Anneli Hägg, Hugo Nyberg, Lotta Andersson, Per Ingemansson, Lena Jansson, Bengt-Ove Andersson, Peter Svensson, Siwert Ask, Kent Andersson, Bengt-Olof Johansson och Intira Göransson.

Tvåan Peter Svensson, segrarinnan Lotta Andersson och trean Hugo Nyberg.

Mästarmötets mästare Lotta Andersson.

Share →
EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.