Det var tuffa förhållanden när klubbmästerskapet i parspel (fyrboll) avgjordes. Rejält med vind påverkade spelet och på sina ställen var marken fuktmättad.
Paren Karin Forsblad-Månsson/Lotta Andersson och Monica Ingemansson/Tiina Högberg slutade båda på 80 slag i damklassen. Efter särspel vann Karin och Lotta, avgjorde på första särspelshålet. Nettopriset gick till Anette o Anneli Hägg.
Herrklassen vanns klart av Tommy Enström/Thomas Krönhammar på fina 68 slag före Jan Anderson/Jörgen Kraft på 73. Nettopriser gick till Kenneth och Eric Elinder samt August och Daniel Segerfeldt.

Damsegrarna Lotta och Karin samt herrsegrarna Thomas och Tommy.

Öppettider from 23 september Kansli:
Mån -Tors 09.00-16.00
Fre-Sön 10.00-14.00