Medlemsträning 2015

Här hittar du information om Medlemsträningen 2015

Vad söker du?

Medlemsträning 2015

Detta är ett forum för dig som är medlem i Ekarnas golfklubb och vill fortsätta att utveckla ditt spel. Medlemsträningen är upplagd på följande sätt. Vid varje träff så har vi ett tema som vi enbart tränar på. Det kan vara t.ex. puttning, chippning, eller driverslag. Målet med träffen är att man ska lära sig och förstå grunderna i slaget samt få med sig övningar för att på egen hand träna och utveckla slaget. Vid varje tillfälle så finns det 10 platser ( först till kvarn gäller)

Läs mer om Medlemsträningen här »

Anmälan sker till shopen, 0514-120 63. Pris 100 kr

Vi har din utrustning

I vår butik hittar du utrustning för golf i många olika utföranden, från nybörjare och amatör till pro. Vid köp av driver eller järnset så ingår även utprovning (kostar annars 500:-). Ingen golfare är den andra lik, en lång golfare kan inte ha likadana klubbor som en kort golfare. Därför ska du ha anpassade klubbor som är gjorda efter dina mått. Med rätt längd, lie, skaft och grepp så kan vi optimera din utrustning så att du får bättre längd, riktning och precision.

Utprovningen gör vi i vår nya svingstudio. Vi studerar den verkliga bollflykten men vi tar även hjälp av en launch monitor för att få fram klubb och boll hastighet samt utgångsvinkel på bollen mm. för att optimera längd och riktning.

Golfstudion

Golfstudion
Kom till vår fina studio och utveckla din golf. Här inne finns alla hjälpmedel för att bli bättre som golfare. Allt från videolektion med höghastighetskamera till träning i Explaner (stig helmer maskin) mm.

Företagspaket.
Ta med er personalen till oss och vi kör en introduktion i golf eller bjud med några kunder och spela simulator golf i studion. Eller har du något annat förslag på upplägg som skulle passa ditt företag, vi skräddarsyr det till dig. Ring för mer info.

Träna Svingen

I vår fina golfstudio så kan du bland annat träna upp tekniken för den rätta svingen, sätta dina färdigheter på prov i vår simulator och mycket annat! Prata med Christian så hjälper han dig att komma igång i Goldstudion!

Läs mer »

Ta grönt kort

Här på Ekarnas GK är alla välkomna att gå nybörjarutbildning och få sitt Gröna Kort. Inga förkunskaper krävs och nästan alla kan börja spela golf. Bra och anpassad utrustning får du låna av oss under utbildningen.

Läs mer »

Något annat

I butiken hittar du allt du kan tänkas behöva för att spela golf. Vi har golfklubbor, skor, golfbags, peggar och bollar såklart. Är det något speciellt du letar efter så fråga Christian. Välkommen in i vår fina butik!

Läs mer »

Mitt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med dina inköp eller golflektioner. För att uppnå det måste jag kunna ge dig rätt utrustning till rätt pris och titta på dina förutsättningar och ambitioner när det gäller utveckling av ditt spel. I vår nya Golfsttudio har vi alla möjligheter att utveckla ditt golfspel på ett positivt sätt. Med det som utgångspunkt är vi övertygade att du kommer att bli en nöjd kund hos oss.

-Christian Bolgakov

PGA Club professional
HTU-högre tränarutbildningen
STU-elit och coaching
TCC- Teaching and coaching conference
VTU- PGA teaching summit

Fråga CB

Har du en fråga om utrustning, utbildningar eller företags-event som rör golfstudion eller träningar – kontakta gärna vår Pro Christian Bolgakov så svarar han.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

EKARNAS GK
Balders väg 12
467 31 GRÄSTORP
Tel kansli fr.o.m. 26 okt 2020 kl 9-15 vardagar: 0514-120 60
Mail: info@ekarnasgk.se
Bankgiro: 367-7713.
Swishnummer: 123 476 32 49
OM KLUBBEN
Det vi är mest stolta över är givetvis vår bana. Inte särdeles lång och svår, men med en kvalitet på greener och fairways som fått mycket lovord de senaste åren. Vår banpersonal lyckas varje år överträffa våra förväntningar.

0514-120 60
info@ekarnasgk.se
Vi försöker hålla hemsidan uppdaterad med den senaste informationen, men om ni har frågor eller åsikter - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att svara på era frågor.