Golfsimulator

Ta med några kompisar och umgås i vår studio över 18 hål.

Vinterträning i studion 2019-20

Passa på att hålla igång ditt spel i vinter med möjlighet till lektioner och träning i studion.
Hyra av golfstudion med simulator kostar 200 kr/tim, se även högerspalten på denna sida.

Välkommen till studion tisdag 12 nov kl 18:30, då hålls genomgång av hur simulator/studio fungerar.

För lektioner, kontakta Johan 073 613 68 20

Vinterträning, fasta tider

Damer måndagar kl 18.30-20.00
Herrar tisdagar kl 18.30-20.00
Junior/Elit torsdagar kl 18:30-20.00

Ekarnas golfsimulator

I vår studio kan du spela ”riktig” golf under vintern och välja på  12 olika banor. Det går också att träna på ”range”. Du tar med dig dina vanliga klubbor och slår riktiga slag, dock inte ute i naturen utan mot en filmduk. Avancerad datateknik med sensorer räknar ut hur ditt slag blev och en videoprojektor visar det. All information du behöver för att starta upp simulatorn finns i studion.

Bokning till spel sker via Min Golf. Välj Ekarnas GK och under bana väljer ni Golfsimulator. Där ser ni sedan tider som är bokningsbara. Räkna med två timmar för två personer att spela 18 hål.

Pris: 200 kr per timma oavsett antal spelare.

Betalning: Via Swish (123 476 3249) Skriv namn och datum.

Nyckel till studion: När du bokar via Min Golf framgår kod till nyckel (finns i en liten svart box under skärmtaket där golfbilarna står på sommaren) samt swish-nummer i ditt bekräftelse-mail.

Simulatorn tillåter spel från både höger och vänster, bara att välja spelsida i samband med uppstart.

Manual finns i studion. Den finns också här

Välkommen!

Kobergs golfhall

Vid spel i vår egen simulator klipper du till bollen som vanligt och den flyger några meter innan den stoppas av filmduken. Simulatorn räknar ut hur ditt slag blev och du får uppleva det på filmduken. Vi har också en överenskommelse med Koberg GK om att träna swing, chipp och puttning i deras inomhushall till ett fördelaktigt pris. Då slår man istället mot ett nät och slagets kvalitet får du bedöma på den 22 meter långa bollflykten. Ett årskort för år 2020 ger dig fritt tillträde till hallen och kostar 1 000 kronor för Ekarnas medlemmar (ordinarie pris 1 200 kr). Köper du kortet nu i höst får du dessutom träna resterande delar av år 2019 utan någon extra kostnad. Juniorer, t.o.m. det år då de fyller 18 år, betalar halv årsavgift. Fria rangebollar ingår.

Inomhushallen ligger i samma byggnad som PDL, padelhallen på Grafitenvägen i Trollhättan och är öppen 09.00-21.00 måndag-torsdag, 09.00-19.00 fredagar och 09.00-17:00 lördag-söndag. Viss tid i januari och februari kan vara upptagen av kursverksamhet. Exakta tillgängliga tider framgår av schema som Koberg GK lägger ut på sin hemsida veckovis. Någon bokning krävs inte, men om det finns fler som vill träna än det finns utslagsplatser (sex st) får man hålla platsen max 45 minuter. Därefter får man träna chipp, puttning eller fika en stund i avvaktan på att en utslagsplats ska bli ledig.

För att köpa årskort, skicka ett mail med namn, golf-ID, din klubbtillhörighet och bostadsadress till koberggk@kansliet.se och skriv att det gäller årskort till Koberg GK Indoor. Betala med swish till nr 123 106 36 43. Kortet skickas hem till dig snarast möjligt och visas sedan upp på begäran.

Vill man prova på kan man också lösa dagkort och betala med swish. Numret finns i receptionen.

Eventuella ytterligare frågor besvaras av Koberg GK på tel 0520-211110.

Öppettider Kansli fr.o.m. 21 oktober:
Mån -Fre 10.00-14.00