Ett sätt att stimulera de som vill tävla i golf har varit årets helgtävlingar som genomförts på tävlingsfria helgdagar. Det har handlat om spontangolf med 50 kr som insats. Man har samlat poäng, typ Race to Dubai, och nu har det varit säsongsavslutning för de 20 bästa (av totalt 48 deltagare).
Bäst på sista deltävlingen var klubbchefen Anneli Hägg med 35 poäng, bra med tanke på rejält vått underlag och till det svår vind. Patrik Andersson tog hem säsongens totalseger, en ynka poäng före sin moster Lena Jansson.

Från vänster totaltvåan Lena Jansson, totalvinnaren Patrik Andersson och deltävlingsvinnaren Anneli Hägg.

Öppettider Kansli fr.o.m. 21 oktober:
Mån -Fre 10.00-14.00