Av de elva spelarna som fick delta i shoot out på Ekarnas mästarmöte stod till slut damklubbmästarinnan Lotta Andersson och herrklubbmästaren Peter Svensson mot varandra på hål 9. Efter ett perfekt utslag tog Lotta segern. Trea Hugo Nyberg, fyra Siwert Ask och femma Anneli Hägg.
Spelet var av mycket hög klass hela vägen, på hål 4 som exempel gjorde de sju återstående spelarna sex par och en birdie , så ett tufft särspel på sex spelare väntade där.

De elva som kvalade in till shoot out från A, B och öppen klass var fr.v. Anneli Hägg, Hugo Nyberg, Lotta Andersson, Per Ingemansson, Lena Jansson, Bengt-Ove Andersson, Peter Svensson, Siwert Ask, Kent Andersson, Bengt-Olof Johansson och Intira Göransson.

Tvåan Peter Svensson, segrarinnan Lotta Andersson och trean Hugo Nyberg.

Mästarmötets mästare Lotta Andersson.

Öppettider Kansli fr.o.m. 16 maj 2020:
Mån - Fre 09.00-13.00
Lör - Sön 09.00-14.00